Schatkist voor coaches

Coaching zit volop in de lift. In diverse sectoren zien we nieuwe coaches opstaan en niet in het minst personal coaches.

Als coach kijk je verder uit naar creatieve coachingtechnieken. Deze worden jou door mij aangeboden als “schatkist”, een verzameling van professionele en alternatieve methodieken.Deze kunt u gebruiken voor intake, voor diepgaand onderzoek, voor feedback en evaluatie. Naast gesprekken leer je coachen via energie, lichaamswerk, muziek, spel en andere middelen.

Ik mag in alle bescheidenheid zeggen dat ik in België coaching mee op de kaart heb gezet. Ik volgde en volg nog zelf opleidingen in binnen- en buitenland, geef trainingen voor coaches en verzorg workshops in didactische en  agogische vaardigheden. Daarnaast ontwikkel ik coachingstools en lig ik mee aan de basis van Equicoaching (ik werkte de beroepsopleiding mee uit).

In 2017 worden er in het vroege voorjaar 4 dagen training aangeboden in het Gentse.  De data zijn 23 februari, 2 maart, 16 maart en 30 maart 2017.

Welkom!

Share This